30.06.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Presenten els llibres guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà 

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s'han presentat, a la plaça del Claustre Sant Domènecdavant la Biblioteca Comtat de Cerdanya
Premis-literaris Vila de Puigcerdà Sant Jordi 2021
Presentació dels llibres guanyadors  del Premi Literari Vila de Puigcerdà /puigcerda.cat
Presenten els llibres guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà 

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s'han presentat, a la plaça del Claustre Sant Domènec (davant la Biblioteca Comtat de Cerdanya), els llibres guanyadors  del Premi Literari Vila de Puigcerdà corresponents als anys 2019 i 2020. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el regidor de cultura, Àlex Rubio.

Els premiats

El llibre, que porta per títol "Poca punteria i altres narracions" conté els relats guanyadors "Poca punteria" d'Asunción Cesena i "Quinze minuts" de Joan Adell, així com les narracions finalistes "I al tercer fanal..." d'Alfred Barrau i "Dues sèpies i un destí" de Manuel Roig.

Premis-literaris Vila de Puigcerdà Sant Jordi 2021 bis

Per altra banda, s'ha aprofitat l'ocasió per presentar el llibre de l'edició del 2019 i que l'any passat per Sant Jordi no es va poder presentar a causa del confinament decretat per la pandèmia de la Covid19.

El llibre del 2019, que porta per títol "Amb talons d'agulla fina, camp a través i altres narracions" inclou el treball guanyador de Lourdes Cazorla i que dona nom a la publicació així com "Crònica d'una mort callada" d'Eva Pelegrí, "Una nota per a Lady Gaga" de Núria Boltà, "El silenci del capvespre" de Mercè Casellas i "Què tal?" de Manuel Roig.

Ambdós llibres estan editats per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

Presenten els llibres guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà 
Comentarios