LLIBRES

Presenten els llibres guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà 

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s'han presentat, a la plaça del Claustre Sant Domènecdavant la Biblioteca Comtat de Cerdanya
Premis-literaris Vila de Puigcerdà Sant Jordi 2021
photo_camera Presentació dels llibres guanyadors  del Premi Literari Vila de Puigcerdà /puigcerda.cat

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi s'han presentat, a la plaça del Claustre Sant Domènec (davant la Biblioteca Comtat de Cerdanya), els llibres guanyadors  del Premi Literari Vila de Puigcerdà corresponents als anys 2019 i 2020. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el regidor de cultura, Àlex Rubio.

Els premiats

El llibre, que porta per títol "Poca punteria i altres narracions" conté els relats guanyadors "Poca punteria" d'Asunción Cesena i "Quinze minuts" de Joan Adell, així com les narracions finalistes "I al tercer fanal..." d'Alfred Barrau i "Dues sèpies i un destí" de Manuel Roig.

Premis-literaris Vila de Puigcerdà Sant Jordi 2021 bis

Per altra banda, s'ha aprofitat l'ocasió per presentar el llibre de l'edició del 2019 i que l'any passat per Sant Jordi no es va poder presentar a causa del confinament decretat per la pandèmia de la Covid19.

El llibre del 2019, que porta per títol "Amb talons d'agulla fina, camp a través i altres narracions" inclou el treball guanyador de Lourdes Cazorla i que dona nom a la publicació així com "Crònica d'una mort callada" d'Eva Pelegrí, "Una nota per a Lady Gaga" de Núria Boltà, "El silenci del capvespre" de Mercè Casellas i "Què tal?" de Manuel Roig.

Ambdós llibres estan editats per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

comentaris