Porté Puymorens posa en vigència diferents ofertes

Porté Puymorens
photo_camera Porté Puymorens

L'estació cerdana de Porté Puymorens posa en vigència, a partir del passat 5 de gener, les diferents ofertes que té programades de cara aquest mes de gener, just a les portes de la finalització de les festes de Nadal. Així, com ja va avançar l'estació el passat mes de novembre, a les fires de Puigcerdà, Welcome Winter de Llívia, a la Fira de Muntanya de Vic i a Montpellier i Toulouse, aquest mes de gener és especialment atractiu venir a esquiar a l'estació de Porté. Les propostes són del tot interessants:

· gratuïtat de l'esquí per a les dones majors de 18 anys, tots els dijous d'aquest mes de gener.

· 17 euros pels universitaris, de dilluns a divendres, amb la presentació del carnet d'estudiant, a patir del 7 de gener.

· forfet del mes de gener a 90 euros (de dilluns a divendres), a partir d'aquest dia 5 de gener.

Aquestes són només algunes de les promocions vigents a Porté, l'estació de la Cerdanya que pensa en tu. A banda, per a les famílies (2 adults més dos infants) es manté oberta la promoció dels 90 euros per unitat familiar. També es pot adquirir els packs de 4 i 8 dies (no consecutius i no nominatius) pel preu de 104 i 198 euros, respectivament.

Aquestes promocions i ofertes van ser presentades en el marc de les fires de novembre, a Puigcerdà, Llívia, Vic, Montpellier i Toulouse. També en les campanyes iniciades aquest any en exclusiva a les universitats de Vic, Manresa, Montpellier i Toulouse.