PEUSA inaugura el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la Cerdanya

Aquest serà el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la Cerdanya

image_large
photo_camera El batlle de la Seu, Albert Batalla, durant la inauguració del punt de recàrrega de PEUSA a la Seu. Foto: Ajuntament de la Seu

El proper dissabte 30 de setembre de 2017 a les 12h, PEUSA té previst inaugurar a Martinet el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la Cerdanya.  Amb aquesta iniciativa, la companyia pirinenca vol promoure l’ús del vehicle elèctric i contribuir a la millora ambiental del seu entorn.  A la inauguració assistirà el Director General de PEUSA, Marcel Dorna, i l’Ajuntament de Montellà i Martinet.  El nou punt de Martinet donarà continuïtat al projecte iniciat per PEUSA l’any passat amb la instal·lació del seu primer punt de recàrrega a La Seu d’Urgell, situat al Passeig Joan Brudieu de la capital urgellenca al costat de la seu de la companyia.

La inauguració coincideix amb el pas per Martinet, de la primera edició del Pyrénées Révéo Electric Tour, un Tour de vehicles elèctrics 100% que s’inicia el mateix dia 30 a Collioure (França) i que farà parada a la Seu d’Urgell de 12:30 a 15h.  En aquest tour hi participen 30 vehicles elèctrics, entre ells TESLA, BMW i3, KIA, IONIQ HYUNDAI, NISSAN i ZOES.  A Martinet, a la mateixa hora de la inauguració faran parada dos vehicles elèctrics: un TESLA i el vehicle elèctric de PEUSA.  

El punt de recàrrega instal·lat a Martinet donarà subministrament simultani a dos vehicles mitjançant un sistema de recàrrega semi-ràpida, que segons el tipus de vehicle, permetrà realitzar una càrrega completa d’una durada aproximada de dues hores, en funció del seu nivell de càrrega.  El punt de recàrrega també té connectors per a què es puguin carregar bicicletes elèctriques.

L’energia del punt de recàrrega la subministrarà Hidroelèctrica del Valira SL, la comercialitzadora del grup PEUSA, i serà 100% renovable i sense emissions contaminants de cap mena.  Hidroelèctrica del Valira SL comercialitza energia 100% neta tant per als seus clients com per als punts de recàrrega de PEUSA, i és l’única comercialitzadora del territori amb un model sostenible i de clar compromís amb el medi ambient.

El servei de recàrrega serà gratuït. Per a poder utilitzar-lo s’haurà de sol·licitar una targeta de client a les oficines de la comercialitzadora (Hidroelèctrica del Valira SL) de la Seu d’Urgell, situades al Passeig Joan Brudieu, ja sigui presencialment o a través de correu electrònic a [email protected] o telèfon (973350044).