PARTITS POLÍTICS

El PDeCAT de la Cerdanya es reforça

El partit escull per unanimitat la nova Executiva Comarcal i Enric Quílez com a conseller nacional
Pla mitjà del candidat de Junts per Puigcerdà i alcalde en funcions, Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà. Imatge del 29 de maig de 2019 (Horitzontal).
photo_camera L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, forma part de la nova Executiva Comarcal del PDeCAT/Albert Lijarcio

Després de l’Assemblea Comarcal del Partit Demòcrata, convocada telemàticament dimecres dia 2 de setembre del 2020, amb la presència d’en Marc Castells i Berzosa, es va iniciar, dijous dia 3 de setembre del 2020, el procediment electoral per escollir la nova Executiva Comarcal de la Cerdanya i la plaça vacant de Conseller Nacional del PDeCAT.

A la plaça de Conseller Nacional, en substitució del Sr. Jordi Palomino Abril, es va presentar únicament la candidatura del Sr. Enric Quílez Castro, actual president del Comitè Local de Puigcerdà del Partit Demòcrata, que ha estat escollit per unanimitat.

Enric Quílez(Foto: Enric Quílez, ja estat escollit nou conseller nacional del  PDeCAT)

Quant a la candidatura per a l’Executiva Comarcal, es va presentar també només una candidatura, encapçalada per Jordi Palomino Abril, expresident de l’Executiva Comarcal de la JNC a Cerdanya i membre del Comitè Local de Puigcerdà.

La candidatura estava integrada per les següents persones:

• Jordi Palomino Abril, president

• Enric Quílez Castro

• Jordi Armengol Morales

• Isidre Chía Trilles

• Nerea Espada Badia

• Yolanda Mendo Bragulat

• Albert Piñeira Brosel

• Marta Rufiandis Daniel

executiva

(Foto: La nova executiva comarcal de Cerdanya del Partit Demòcrata. D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Jordi Palomino, Albert Piñeira, Yolanda Mendo, Isidre Chía, Marta Rufiandis, Jordi Armengol, Nerea Espada, Enric Quílez)

La candidatura ha estat escollida per unanimitat. El nou president considera que les principals prioritats de la nova Executiva Comarcal seran:

Reforçar el partit i preparar-lo en vistes a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals.

Presentar candidatures a tots els municipis de Cerdanya, cosa en la qual ja s’ha començat a treballar.

Augmentar el nombre de militants.

Obrir el partit a la societat, organitzant actes, conferències, trobades amb associacions locals, etc.

Tanmateix, el nou president considera que cal oferir un projecte centrat, seriós, compromès amb la societat, a favor del progrés econòmic i la justícia social i que faci bandera de la cultura de l’esforç. En definitiva, reforçar el partit que transita pel carril central del catalanisme. La lleialtat amb la Direcció Nacional del partit és, per tant, indiscutible.

comentaris