HABITATGE

Una parella de joves de la Cerdanya viuen en un càmping de Prullans perquè no poden pagar el lloguer d’un pis

La jove parella explica que als propietaris els surt més a compte el lloguer turístic o de temporada i els demanen preus que no poden pagar
Joves càmping Prullans
photo_camera La jove parella viu en el bungalou d'un càmping de Prullans / TV3

Fa dos anys que l’Amin Bendjeriou i la Sara Lorca viuen al bungalou d'un càmping de la Cerdanya perquè no troben pis. Busquen habitatge a Bellver de Cerdanya, perquè no volen marxar del seu poble, però asseguren que la majoria de lloguers són de segona residència, cap de setmana o temporada i els pocs que hi ha tenen preus que ells no poden pagar. "Vivim en un bungalou de 35 o 40 metres al càmping de Prullans on treballo", ha explicat l'Amin a TV3.

Joves càmping Prullans 2
L’Amin Bendjeriou i la Sara Lorca davant una promoció immobiliària de Bellver de Cerdanya / TV3

"Als propietaris els surt més a compte guanyar 300 euros en dos dies que 800 en un mes. No els interessa que hi visquis com a primer resident, volen que vinguis el cap de setmana."

Fa mig any que la jove parella busca un pis per llogar. Asseguren que el preu, de mitjana, és d’uns 800 euros. “Però ja no és només el preu, és que no els interessa que hi visquis com a primer resident. Volen que vinguis els caps de setmana.”