14.08.2022 |
Viure als Pirineus

Nova edició del curs de Mindfulness de l’AUCer a Alp

L’activitat, aquest dissabte i diumenge, repeteix l’èxit d’inscripcions. Enguany se centra en l’aplicació de l’atenció plena a la vida quotidiana

Mindfulness
Una de les sessions de Mindfulness.
Nova edició del curs de Mindfulness de l’AUCer a Alp

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) organitza aquest cap de setmana una nova edició del curs de Mindfulness a Alp. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte dia 25 i diumenge dia 26 a les Escoles d’Alp i és la segona proposta del curs 2017-2018, durant el qual l’entitat cerdana celebra el 20è Aniversari.

Sota el lema ‘El so del silenci’, aquesta nova cita amb l’”atenció plena” vol posar l’accent en els beneficis de l’aplicació d’aquestes tècniques a la vida quotidiana. El curs, coordinat per Ramon Carreras, anirà a càrrec dels mestres Dat Phan i Katelijn Vanhoutte, tot basant-se en la tradició del mestre Thich Nhat Hahn.

Les sessions es faran al llarg de tot dissabte, entre les 9 del matí i les 2 del migdia i de les 4 a les 8 de la tarda, i també diumenge al matí, de 9 a 2.

L’activitat té novament el suport de l’Ajuntament d’Alp, que precisament enguany ha estat guardonat amb el Premi Amic AUCer per la seva col·laboració amb l’entitat universitària. Els darrers anys aquest curs s’ha convertit en un dels més reeixits dels que organitza l’AUCer al llarg de tot l’any. Aquest cap de setmana es preveu una cinquantena de participants. De fet, el Mindfulness també té presència destacada al programa de cursos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà i la seva bona rebuda va fer que es comencés a programar aquest curs descentralitzat a la tardor.

Nova edició del curs de Mindfulness de l’AUCer a Alp
Comentarios