07.12.2021 |
Viure als Pirineus

Neix la primera marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per la Cerdanya

La primera marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per les carreteres de la Cerdanya ja està escalfant motors i des de l’1 d'abril està obert el primer període d'inscripció, amb preu especial. La marxa es diu La Cerdanya Cycle Tour, i el proper 4 de setembre celebrarà la seva primera edició a través de la comarca de La Cerdanya, tant por el vessant catalana com a per la francesa.

CartelCCTA3_cat
El cartell de la marxa.
Neix la primera marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per la Cerdanya

La Cerdanya Cycle Tour planteja dos espectaculars recorreguts -amb inici i final a Alp-La Molina-, per una de les zones més agradables per practicar el ciclisme a Catalunya. La ruta “Endurance”, pels més experimentats i atrevits, consta de 200 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 4.026 metres. Recorre la vall amb ascensions com Lles de Cerdanya, La Molina i, en el seu pas por La Cerdanya francesa, les pujades a Font Romeu, Coll de la Llosa, Coll de la Creu i Les Angles. Por la seva part, la ruta “Sport”, de 128 quilòmetres i 2.277 metres de desnivell positiu comparteix bona part del recorregut de la marxa llarga però amb dues ascensions només i un perfil més assequible per als participants.

Les inscripcions ja es poden realitzar-se a través de la pàgina web de la marxa: www.lacerdanyacycletour.com. Els preus de la inscripció són els següents:

• Fins al 30 de juny: 40 €

• Fins al 31 de juliol: 45 €

• Després del 31 de juliol: 50 €

Els inscrits que no estiguin federats hauran d'abonar 10 € més por la llicència d'un dia. Els participants, fins a un límit màxim d'1.000 inscrits, rebran un exclusiu mallot commemoratiu, i disposaran entre d’altres serveis amb la possibilitat de fer entrenaments previs a la zona, massatgistes, assistència mecànica i lloguer de bicicletes de gamma alta.

A la web oficial de la marxa es troben actualitzats tots els detalls de La Cerdanya Cycle Tour, que també té activats diversos perfils a les xarxes socials per estar en constant contacte amb els aficionats a la bici.

Neix la primera marxa cicloturista amb un recorregut íntegre per la Cerdanya
Comentarios