MUSEUS

El Museu de Llívia programa diferents activitats en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus

El dia 18 de maig hi haurà jornada de portes obertes al Museu, una visita guiada al Bac de Llívia i, per als més petits, un joc de pistes, dissabte a la tarda
Museu de Llívia dia internacional museus 1
photo_camera El Museu de Llívia celebrarà el Dia Internacional dels Museus / @museudellivia

El Museu de Llívia organitza, un any més, diferents activitats gratuïtes en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el pròxim 18 de maig. Enguany, a banda d’obrir les portes del museu per a ser visitat per a totes aquelles persones que ho desitgin, els responsables de l’equipament cultural han organitzat una sortida guiada al Bac de Llívia.

“Pretenem fer una ruta pel Bac de Llívia, des d’una perspectiva històrica, diferent de les visites de l’estiu, i parlar també des de la vessant d’història del paisatge, vinculat precisament a l’activitat que ja vam fer per Setmana Santa. Farem un itinerari circular que ens portarà de la Bollosa als estanys de la Pradella, Negre i Llarg. Parlarem dels usos de l’alta muntanya, de la frontera i el seu impacte, de les pastures i els recursos ecològics”, explica el director del museu, Gerard Cunill.

Museu de Llívia dia internacional museus 2
El Museu de Llívia celebrarà el Dia Internacional dels Museus / @museudellivia

Per poder participar en aquesta activitat caldrà inscriure’s prèviament, trucant al telèfon de l’oficina del museu 972 89 63 13, on se’ls facilitarà més informació d’aquesta sortida. El punt de trobada serà la benzinera de Llívia i el desplaçament fins al refugi de La Bollosa es farà en vehicles propis. La sortida està limitada a un màxim de 20 persones. En cas de mal temps, l’activitat quedarà cancel·lada.

La celebració del Dia Internacional dels Museus a Llívia acabarà a la tarda, amb un joc de pistes pensat per als més petits de la casa.