19.05.2022 |
Viure als Pirineus

METEOROLOGIA

Les estacions de La Molina, Vallter i Núria es mantenen tancades de manera preventiva

L'objectiu és reobrir progressivament el màxim de domini esquiable a mesura que les condicions ho permetin
Raquetes la Molina
Un grup practicant raquetes a la Molina/lamolina.cat
Les estacions de La Molina, Vallter i Núria es mantenen tancades de manera preventiva

 Les estacions de La Molina, Vallter 2000 i Vall de Núria es mantindran tancades preventivament aquest dimecres a causa de les condicions meteorològiques que està provocant el temporal Gloria. L'objectiu és que no tornin a obrir fins que aquestes millorin i que ho facin de forma progressiva en el màxim de domini esquiable possible. La mesura s'aplica des de dilluns als complexos de Vallter 2000 i Vall de Núria, al Ripollès, i des d'aquest dimarts al cerdà de La Molina per motius de seguretat i davant la virulència de la llevantada, que provoca fortes ratxes de vent i perill d'allaus.

Les estacions d'esquí nòrdic de la Molina i Vallter 2000 han anunciat que tanquen les instal·lacions aquest dimarts de manera preventiva davant la previsió meteorològica adversa pel temporal Glòria. A més, ambdues estacions segueixen d'aquesta manera les indicacions comunicades per part de Protecció Civil. Cal recordar que el Departament d'Interior ha ordenat aquest dilluns que se suspenguin totes les activitats al medi natural davant les inclemències de vent, neu, pluja i fort onatge que comportarà el temporal.

La borrasca Glòria ja ha causat milers d’incidències a Catalunya i els primers ferits entre diumenge i dilluns pel vent, però aquest dimarts, 21 de gener, ens arriba la pitjor part que s’allargarà fins dimecres. En aquest sentit, Protecció Civil manté activades les alertes dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT.

Les estacions de La Molina, Vallter i Núria es mantenen tancades de manera preventiva
Comentarios