05.10.2022 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

Milloren els accessos a les estacions d'esquí nòrdic d'Aransa i Lles de Cerdanya

La carretera d'accés a Lles de Cerdanya tindrà un tram nou el 2022
Carretera de Lles
La Diputació de Lleida ha aprovat ampliar i millorar part de la carretera LV-4036 /diaridelaneu.cat
Milloren els accessos a les estacions d'esquí nòrdic d'Aransa i Lles de Cerdanya
La Diputació de Lleida ha aprovat el projecte per ampliar i millorar un nou tram de la carretera LV-4036 que uneix Martinet i Lles. Al seu pas també connecta quatre poblacions més: Travesseres, Viliella, Músser i Aransa. Aquesta via de comunicació és molt freqüentada a l’hivern per accedir a les pistes d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya i Aransa.

La carretera de Lles tindrà un tram nou el 2022 per al qual es preveu que es comenci a executar durant la tardor. Tindrà un pressupost d’1,2 milions d’euros per a un tram de 2,5 quilòmetres entre els nuclis de Travesseres i Lles i consistiran en renovar el ferm i eixamplar la via.

Aquestes obres de millora serviran per culminar la remodelació que va començar l’any 2016, quan la Diputació de Lleida va destinar més d’un milió d’euros per a millorar la seguretat  i l’estat general d’un tram de carretera, així com recondicionar l’encreuament amb la via que porta a Aransa. Les condicions meteorològiques de la zona i l’afluència d'esquiadors durant la temporada d’hivern a les dues estacions d’esquí nòrdic han propiciat que el ferm de la carretera pateixi un fort desgast.

Milloren els accessos a les estacions d'esquí nòrdic d'Aransa i Lles de Cerdanya
Comentarios