Marc Ribas tornarà al Pirineu per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Quatre restauradors s'enfrontaran per demostrar les seves virtuts i habilitats, però només un s'endurà el títol de millor restaurant de la Cerdanya.
Arrencaran al Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que finalment ha trobat a Urús el lloc on oferir la cuina tradicional que li agrada fer. Seguiran a Pi, a Bellver de Cerdanya, per conèixer el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a taula els seus orígens bascos i catalans. La tercera parada serà a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir. I qui també acaba d'estrenar restaurant és Gerard Moreno, que ha obert El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després d'altres projectes de restauració a la comarca.

Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol del millor restaurant de la Cerdanya? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?