GASTRONOMIA

El millor restaurant de la Cerdanya, a “Joc de cartes” de TV3

Aquest dimecres, 28 de desembre, a les 22.05, TV3 emetrà l’onzè capítol de la sisena temporada de “Joc de cartes”, el concurs gastronòmic líder d’audiència de TV3 presentat per Marc Ribas i amb la col·laboració de Magnolia.  

Joc de Cartes La Cerdanya
photo_camera El millor restaurant de la Cerdanya, a “Joc de cartes” de TV3 / CCMA

Marc Ribas tornarà al Pirineu per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Quatre restauradors s'enfrontaran per demostrar les seves virtuts i habilitats, però només un s'endurà el títol de millor restaurant de la Cerdanya. 

Arrencaran al Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que finalment ha trobat a Urús el lloc on oferir la cuina tradicional que li agrada fer. Seguiran a Pi, a Bellver de Cerdanya, per conèixer el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a taula els seus orígens bascos i catalans. La tercera parada serà a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir. I qui també acaba d'estrenar restaurant és Gerard Moreno, que ha obert El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després d'altres projectes de restauració a la comarca.  

Joc de Cartes La Cerdanya
Joc de Cartes La Cerdanya

Qui s'endurà els 5.000 euros i el títol del millor restaurant de la Cerdanya? I qui guanyarà el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?