EXPOSICIONS

Més de 180.000 peces i figures de Playmobil, Lego i Exin Castillos s'exposaran al poliesportiu de Llívia

Del 13 al 22 d'agost, la fira comptarà amb diorames, tallers i venda de productes, entre altres.
Fira Llívia 2020 Play Mobil
photo_camera Primera edició de la Fira del Playmobil, Lego i Exin Castillos/llivia.org

Aquesta serà la segona edició de la Fira del Playmobil, Lego i Exin Castillos després de l'experiència positiva de l'any anterior. Es calcula que més de 180.000 peces i figures seran necessàries per a muntar, en dos dies, els diferents diorames que es mostraran a la fira: tres muntatges d'Exin Castillos, quatre de Lego i deu de Playmobil que ocuparà uns 1200 metres quadrats de la pista del poliesportiu de Llívia.

"L'any passat van assistir unes 10.000 persones, més o menys. Calculem que aquest any l'assistència serà major tenint en compte que serem a Llívia més dies", han explicat Toni Prades i Carles Cáceres, responsables de la mostra. Segons Prades i Cáceres, el públic majoritari en aquests certàmens és familiar, però "hi ha molt simpatitzant, friqui, vaja. Hi ha persones que vénen de diferents indrets de l'Estat perquè saben que en aquestes fires troben peces úniques, descatalogades i que, en aquest sentit, van molt buscades", han indicat.

Playmobil Llívia fira

Pel que fa als diorames d'Exin Castillos si podran veure castells i esglésies. En el cas de les peces de Lego hi haurà una exposició de l'univers Star Treck i la Guerra de les Galàxies mentre que les figures de Playmobil s'ambientaran en l'època romana, en la cultura lapona o el Far West americà.

Uns dies abans de l'obertura de la fira, per les botigues de Llívia s'hauran instal·lat minidiorames o també figures de Playmobil a mida humana, per crear ambient al municipi.

Els últims quatre dies l'exposició canviarà per complet i la fira mostrarà trencaclosques de gran format, amb combinacions de 3.000 peces.

comentaris