Un Mercat d'Artesania acompanyarà el tradicional concurs de Rams de Flors de Muntanya

El dissabte 15 d'agost Llívia celebra el tradicional Concurs de Rams de Flors de Muntanya. Igual que l'edició de l'any passat, també tindrà lloc un mercat d'artesania.

top (1)
photo_camera Imatge dels productes artesanals.

El proper dissabte 25 d'agost Llivia celebra la 34a edició del Concurs de Rams de Flors de Muntanya, que l'any passat va comptar amb una vintena de participants i amb una assistència important de públic. El concurs tindrà lloc a l'espai de les escoles on també hi haurà el mercat setmanal durant el matí. El Concurs de Rams de Flors de Muntanya comptarà, com cada any, amb dues categories de premis amb 3 obsequis per a cadascuna d'elles.

També a la zona de les escoles es celebrarà un Mercat d'Artesania que anirà de les 10.00h fins a lels 20.00h. S'hi podran trobar productes alimentaris de la Cerdanya i del Pirineu català com vins, formatges i cerveses.

A més hi haurà productes artesans alimentaris d'altres indrets de Catalunya com ara embotits de la Garrotxa i vins de Calonge. Completaran l'oferta del mercat altres productes artesants no alimentaris entre els quals destaquen els mobles fets amb botes de vi, a més d'ungüents, cremes, sabó, coixins tèrmics i llana, entre d'altres.

A les 17.00h hi haurà una actuació infantil amb bombolles de sabó i escuma i a continuació, hi haurà sardanes.

comentaris