ESTACIONS D'ESQUÍ

Masella tanca abans del previst pel confinament comarcal i amb una sensació "agredolça"

La pandèmia ha marcat la temporada en què l'estació ha estat oberta 119 dies ininterrompudament
Pla general d'un remuntador de Masella amb esquiadors aquest diumenge 11 d'abril de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Un remuntador de Masella amb esquiadors aquest diumenge / Masella

Masella ha tancat aquest diumenge les seves portes després de 119 dies oberta de manera ininterrompuda. Tot i que des de la direcció tenien previst mantenir-se oberts encara uns dies més, els responsables han decidit tancar l'estació aquest diumenge, ja que el confinament comarcal afecta directament l'arribada de visitants. Per això, els responsables de l'estació consideren que es tracta d'una temporada "agredolça" i marcada per les restriccions de la pandèmia. La direcció de Masella assenyala que això ha representat un descens molt marcat de l'afluència dels esquiadors que ha comportat afectacions econòmiques a la pròpia empresa, al territori i als seu habitants, ja que "l'estació és motor de l'economia de la comarca".

Pla mitjà d'uns joves a punt de fer una baixada a Masella aquest diumenge 11 d'abril de 2021. (Horitzontal)(Foto: Uns joves a punt de fer una baixada a Masella aquest diumenge / Masella)

Masella assenyala que ha sigut una temporada "molt diferent a les darreres" i destaquen que aquest any ha obert "per mantenir llocs de treball i perquè es tracta d'un motor econòmic del territori". Els responsables de l'estació remarquen que s'ha pogut oferir el servei als esquiadors que han pogut !pujar a gaudir de l'esquí amb una relativa normalitat".

En un comunicat, l'estació ha volgut agrair la "comprensió i fidelitat" a tots els esquiadors que s'han adaptat als "canvis de funcionament" que ha fet l'estació al llarg de la temporada. En aquest sentit, Masella destaca "la paciència a les pistes amb el seguiment de tots els protocols Covid, per tal de gaudir de l'esport a l'aire lliure, en un entorn segur".

Finalment, la direcció ha volgut agrair la comprensió de tot els treballadors. "Amb el seu esforç i dedicació han fet possible aquesta temporada tan difícil. Volem agrair als clubs, intermediaris, proveïdors, col·laboradors i tots els agents del territori per la comprensió", ha assenyalat.

comentaris