ESPORTS

Llívia becarà tres joves del municipi perquè participin en el campus internacional Iniesta Academy

L’escola ha obert el període d’inscripcions amb un descompte del 10% per a tots els nens i les nenes que ho facin en les pròximes setmanes.
campus iniesta 23 01
photo_camera Imatge del campus del 2023.

L’Ajuntament de Llívia ha arribat a un acord amb Iniesta Academy per becar tres joves del municipi per tal que puguin participar en el campus internacional Iniesta Academy, de forma gratuïta. L’ajuntament sortejarà les tres matrícules entre els nens i les nenes que ja s’hagin inscrit i entre els que ho sol·licitin –tot i no haver fet la inscripció–. El sorteig serà públic i anunciat, abans i després, a través dels canals d’informació que té activats l’Ajuntament de Llívia.

El passat mes d’octubre, la Iniesta Academy i Llívia van signar el conveni que lligarà l'escola de formació del futbolista Andrés Iniesta i la població llivienca per a tres anys més, fins al 2026. El campus internacional de Llívia es convertirà, així,  en una de les seus a l'estat espanyol de la Iniesta Academy i es promocionarà a la resta de les estades que organitza aquesta escola a altres llocs del món, com ara els Estats Units, Canadà, Àsia o Amèrica del Sud.

Ara, l’acadèmia ha anunciat que s’obre el període d’inscripcions amb un descompte del 10% per a tots els nens i les nenes que ho facin en les pròximes setmanes. També es manté el descompte del 10% per als inscrits que justifiquin la seva residència i escolaritat a la Cerdanya. Podeu obtenir més informació a: https://www.instagram.com/p/C19mz2XtG4P/ o https://iniestacademy.com/

La pròxima edició del campus llivienc —la primera edició es va organitzar l'any passat— serà del 30 de juny al 13 de juliol de 2024. La convocatòria és per a nenes i nens de 6 a 16 anys, amb la previsió de reunir més d'un centenar d'inscrits per setmana. El fet que puguin inscriure’s infants de 6 anys, sense pernoctació, és una novetat d’aquest any. Les estades a Llívia inclouen infants d’altres parts del món, gràcies a les beques que la Iniesta Academy dona als millors jugadors dels campus que realitza en altres països.

La Iniesta Academy

La Iniesta Academy aplica una metodologia d'entrenament basat en la forma de veure i entendre el futbol d'Andrés Iniesta i que té com a objectiu el desenvolupament de les nenes i els nens en l'àmbit tècnico-tàctic, perquè entenguin sobretot la importància que té la presa de decisions intel·ligents al camp. Companyonia, passió, diversió, esforç són alguns dels valors que treballa el grup present al campus. Des del punt de vista tècnic, els participants en l'estada treballen aspectes com el domini de la pilota, l'associació, el control espai-temporal i la verticalitat.

El campus llivienc comptarà amb la participació de nens i nenes de les diferents acadèmies d'Iniesta Academy com ara Colòmbia, Japó, USA, Panamà, Mèxic, Nicaragua, Espanya i molts més. Durant el campus els jugadors s'allotjaran als establiments hotelers de Llívia i faran ús de les instal·lacions esportives de nivell, com ara el camp de futbol, el parc de Sant Guillem i el pavelló esportiu local. Aquestes instal·lacions acullen, habitualment, durant l'any, altres competicions i estades esportives de nivell.