30.11.2021 |
Viure als Pirineus

FIRES DEL PIRINEU

L'estiuet de Sant Martí omple Puigcerdà de cavalls i visitants

Més de 120 cavalls han participat al tradicional Concurs de Cavalls de Puigcerdà, sota el paraigua de la Fira de novembre

Fira de Puigcerdà 2018
Concurs de Cavals de la Fira de Puigcerdà 2018/Emili Gimenez
L'estiuet de Sant Martí omple Puigcerdà de cavalls i visitants

La vila de Puigcerdà s'ha omplert aquest cap de setmana de cavalls i visitants. El bon temps ha propiciat que milers de visitants i centenars de famílies senceres, hagin optat, un any més, per gaudir de la capital cerdana i assistir al Concurs de cavalls. En la que ha estat la 38a edició del Concurs de la Fira de Puigcerdà, hi han participat sobranyes i sobranys (nascuts el 2017), una categoria introduïda l'any passat, terçones i terçons (de fins a 2 anys i mig), eugues amb pollí, quartons (de menys de 4 anys) i sementals. En el concurs de ramaderia de la Cerdanya, on es valora el conjunt, hi han participar més de 100 animals i prop d'unes 30 famílies.

El canvi de dates de la celebració de la Fira, que ha endarrerit el certamen una setmana, ha esdevingut un èxit, estirant així l'activitat turística a la comarca i diferenciant el concurs del pont de Tots Sants. Hi ha hagut gran afluència de públic tots els caps de setmana, amb la col·laboració de l'obertura de l'estació d'esquí de la Massella. L'activitat de bestiar, i la consegüent afluència de visitants, continuarà dissabte vinent, 17 de novembre, amb l'11a edició del Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català que acull la capital cerdana.

L'estiuet de Sant Martí omple Puigcerdà de cavalls i visitants
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad