ESTACIONS D'ESQUÍ

La Molina està recuperant la normalitat després del tall de llum d'aquest matí

ENDESA ha interromput el subministrament sense preavís a les 10'20h del matí.
Avaria La Molina
photo_camera La Molina ha hagut de tancar la part alta de l'estació per manca de subministrament elèctric/CCMA

L'estació de La Molina està recuperant la normalitat, després que un tall de llum l'ha deixat, aquest matí, temporalment fora de servei. Segons fonts de la direcció de l'estació, la companyia ENDESA ha interromput el subministrament sense preavís a les 10'20h del matí. El tall ha obligat a rescatar les persones que havien quedat atrapades als remuntadors. El tall de llum ha tingut una durada d'una hora i mitja.

El director de la Molina, Xavier Perpinyà, ha explicat a CATALUNYA INFORMACIÓ que la gent no ha corregut cap perill i ha lamentat l'incident perquè l'estació estava oberta al 80% i totalment preparada per a rebre una gran quantitat d'esquiadors després de la neu caiguda aquests dies.

El complex ha hagut de fer servir generadors dièsel per activar els remuntadors de manera alternativa i evacuar els esquiadors que eren a la part alta de l'estació. Una hora i mitja més tard, l'estació ha reobert les seves instal·lacions perquè els han garantit el subministrament elèctric des de Ribes de Freser.