INSTITUCIONS

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona

Albert Piñeira continuarà presidint l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació i serà el portaveu del Govern de la Diputació

Pla mitjà del candidat de Junts per Puigcerdà i alcalde en funcions, Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà. Imatge del 29 de maig de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà/Albert Lijarcio

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, continuarà sent vicepresident segon de la Diputació de Girona. Una setmana després de formalitzar-se l'acord de governabilitat a la Diputació de Girona entre JXCat i ERC, aquest dimarts s'han fet públiques les quatre vicepresidències i les quatre comissions constituïdes per al pròxim mandat.

Així, les vicepresidències i les comissions han quedat constituïdes de la següent manera: Vicepresident primer: Pau Presas, president de la comissió d'Hisenda, Promoció Econòmica i Cooperació Local. Vicepresident segon: Albert Piñeira, president de la comissió de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació. Vicepresidenta tercera: Maria Puig, presidenta de la comissió d'Acció Social. Vicepresidenta quarta: Maria Àngels Planas, presidenta de la comissió de Territori i Sostenibilitat.

El vicepresident primer, Pau Presas, serà el president accidental en absència del seu titular i/o en el seu defecte els següents vicepresidents. El portaveu de l'equip de govern serà el vicepresident segon, Albert Piñeira.

Dipu Girona

El ple del cartipàs es celebrarà el dimarts 23 de juliol, a les 12h del migdia, on es donarà a conèixer com queden les delegacions tant dels organismes autònoms, patronats i altres ens dependents, així com altres delegacions de la pròpia corporació.