07.12.2022 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona

Albert Piñeira continuarà presidint l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació i serà el portaveu del Govern de la Diputació

Pla mitjà del candidat de Junts per Puigcerdà i alcalde en funcions, Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà. Imatge del 29 de maig de 2019 (Horitzontal).
Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà/Albert Lijarcio
L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, continuarà sent vicepresident segon de la Diputació de Girona. Una setmana després de formalitzar-se l'acord de governabilitat a la Diputació de Girona entre JXCat i ERC, aquest dimarts s'han fet públiques les quatre vicepresidències i les quatre comissions constituïdes per al pròxim mandat.

Així, les vicepresidències i les comissions han quedat constituïdes de la següent manera: Vicepresident primer: Pau Presas, president de la comissió d'Hisenda, Promoció Econòmica i Cooperació Local. Vicepresident segon: Albert Piñeira, president de la comissió de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació. Vicepresidenta tercera: Maria Puig, presidenta de la comissió d'Acció Social. Vicepresidenta quarta: Maria Àngels Planas, presidenta de la comissió de Territori i Sostenibilitat.

El vicepresident primer, Pau Presas, serà el president accidental en absència del seu titular i/o en el seu defecte els següents vicepresidents. El portaveu de l'equip de govern serà el vicepresident segon, Albert Piñeira.

Dipu Girona

El ple del cartipàs es celebrarà el dimarts 23 de juliol, a les 12h del migdia, on es donarà a conèixer com queden les delegacions tant dels organismes autònoms, patronats i altres ens dependents, així com altres delegacions de la pròpia corporació.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona
Comentarios