SOLIDARITAT

L'Ajuntament de Puigcerdà impulsa un servei d'intermediació d'acollida de refugiats d'Ucraïna

També ha organitzat una campanya de recollida solidària d'aliments, medicaments i primers auxilis, articles d'higiene i altres.
Puigcerdà recollida aliments Ucraïna
photo_camera Puigcerdà recull aliments i material solidari per a Ucraïna /puigcerda.cat

Aquest dijous ha començat a Puigcerdà la campanya solidària de recollida d'aliments, medicaments i primers auxilis, articles d'higiene i altres per Ucraïna, que organitzen l'Ajuntament de Puigcerdà i el Consell Comarcal de la Cerdanya, en coordinació amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Puigcerdà.

Durant el primer dia s'han recollit 100kg d'aliments en conserves, 300 bosses i caixes d'altres aliments, 270 caixes de medicaments i articles de primers auxilis, 457 articles i caixes d'higiene i altres necessitats. Els dies de recollida són: Des de dijous 10 de març al diumenge 13 de març, de 10.00 h a 19.00 h (horari ininterromput), a la Plaça de Santa Maria de Puigcerdà.

Alhora,des de l'Ajuntament de Puigcerdà s'ha iniciat un servei d'intermediació d'acollida de refugiats on es posarà en contacte aquelles persones que puguin oferir espais per viure temporalment amb famílies i persones refugiades d'Ucraïna.
 

comentaris