MUNICIPIS

L'Ajuntament de Puigcerdà licitarà les obres del nou Parc del Riu Querol, a la Colònia Simon

Les obres tenen un pressupost de 273.132,49€ que assumeix íntegrament l’Ajuntament de Puigcerdà.
QUEROL
photo_camera Puigcerdà licitarà les obres de construcció del nou Parc del Riu Querol / puigcerda.cat

Aquesta tardor es portarà a terme finalment la licitació de les obres de construcció del nou Parc del Riu Querol, a la Colònia Simon de Puigcerdà.Les obres tenen un pressupost de 273.132,49€ que assumeix l’Ajuntament de Puigcerdà.

El projecte preveu:

-              La construcció d’una petita edificació en el lloc on anteriorment s’hi trobava el safareig.  Aquesta construcció estarà formada per una planta baixa oberta amb la zona de safareig i la planta primera serà un mirador cobert sobre el riu. Superfície construïda de 69,94 m².

-              Adequació de la zona verda, amb una zona de jocs, tobogan, gronxador, bancs, superfície de sorra de joc de nens i una font d’aigua potable.

-              Adequació del passeig per a vianants, amb un amplada aproximada de 2m.

-              Construcció d’un mur de contenció del passeig per a vianants i una escullera de blocs de granit per salvar el desnivell existent entre la planta on hi ha el mirador i la planta on s’ubica el safareig.

Aquesta actuació permetrà disposar d’un nou parc públic a Puigcerdà, al barri de la Colònia Simon, i adequar aquesta zona de la llera del riu Querol que està molt malmesa.

El projecte ha estat redactat per l’arquitecte Llorenç Olivé.

L’Ajuntament de Puigcerdà tornarà a demanar permís a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per poder executar aquest projecte.