19.08.2022 |
Viure als Pirineus

GENT GRAN

L'Ajuntament de Puigcerdà impulsa una nova edició del Programa d’Activitat Física per la Gent Gran

El programa va dirigit a persones de més de 65 anys de Puigcerdà o altres municipis de la Cerdanya i té una durada de 9 mesos.
Puigcerdà Gent Gran
Programa d’Activitat Física per la Gent Gran de Puigcerdà i Cerdanya / puigcerda.cat
L'Ajuntament de Puigcerdà impulsa una nova edició del Programa d’Activitat Física per la Gent Gran

Després d’aquest llarg període de parada, aquest mes d’octubre s’ha iniciat una nova edició del Programa d’Activitat Física per la Gent Gran que permet a la població de més edat de Puigcerdà mantenir uns hàbits saludables i ser actius mitjançant l’activitat física.

La promoció de la salut i la millora de la qualitat de vida a través d’uns hàbits de vida actius és un dels objectius de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà. I és per aquest motiu que es vol continuar donant suport a aquest programa, que en les darreres edicions ha comptat amb la participació d’unes 90 persones.

gent gran 2

El programa va dirigit a persones de més de 65 anys del municipi de Puigcerdà o altres municipis de la Cerdanya i té una durada de 9 mesos, amb una periodicitat d’1 classe per dia. L’horari de les sessions és de 16h a 17h i es desenvolupen al Poliesportiu de
Puigcerdà.

L’oferta de classes està composta per sessions d’educació per la salut, activitats gimnàstiques, activitats aquàtiques i natació, balls i ioga. A més a més el servei d’activitats està complementat per un servei de transport en autocar des del centre de Puigcerdà i fins a les instal·lacions del Poliesportiu.

Aquest programa es realitza gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Puigcerdà, que assumeix una part molt important del cost, i que gràcies això els participants poden gaudir d’un preu molt reduït per fer aproximadament 150 sessions d’activitats dirigides anuals.

L'Ajuntament de Puigcerdà impulsa una nova edició del Programa d’Activitat Física per la Gent Gran
Comentarios