L'ajuntament de Puigcerdà cedeix la primera planta del Centre Cívic a Creu Roja Cerdanya

L'Ajuntament de Puigcerdà i Creu Roja Cerdanya han formalitzat aquesta setmana un conveni per a la cessió de la primera planta del Centre Cívic de Puigcerdà, ubicat al carrer Raval de les Monges.

conveni creu roja 02
photo_camera Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Antonio Lora, president de Creu Roja Cerdanya i Núria Benito, també de Creu Roja.

Des de l'any 2011 Creu Roja Cerdanya té la seva seu social a l'edifici Casa Diumenge, espai que presenta barreres arquitectòniques que dificulten l'accés al local als seus usuaris.

És per aquest motiu que el Consistori i l'ONG han acordat la cessió gratuïta de la primera planta del Centre Cívic de Puigcerdà, oferint a Creu Roja Cerdanya un nou local amb ascensor i diferents espais que garantiran la privacitat dels seus usuaris. L'objectiu d'aquesta cessió és que Creu Roja Cerdanya disposi d'unes noves dependències més adequades a les necessitats actuals i millorar l'atenció que rebin els ciutadans.

El període de cessió estipulat pel conveni és de 10 anys prorrogables per 10 anys més addicionals.

A la signatura del conveni hi van assistir Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, Antonio Lora, president de Creu Roja Cerdanya i Núria Benito, també en representació de Creu Roja.

Creu Roja Cerdanya és una ONG sense ànim de lucre que té com a objectiu protegir la vida humana i la salut. La seva activitat al llarg dels anys ha adquirit reconeixement social i institucional, realitzant una tasca de gran arrelament en el panorama social, principalment en l'àmbit de la integració de les persones amb risc d'exclusió social i dificultats econòmiques de la comarca.

És per aquest motiu que l'Ajuntament de Puigcerdà col·labora amb l'entitat no només amb la cessió d'aquest espai sinó també col·laborant amb l'ONG en els projectes que porta a terme, els quals es consideren d'interès públic.

comentaris