ESTACIONS DE MUNTANYA

L’estació d'esquí nòrdic d’Aransa té nous gestors

L’Alberg Rural Can Ribals, ubicat al mateix municipi de Lles de Cerdanya, ha guanyat la licitació pública per explotar el complex al llarg dels cinc anys vinents.
aransa
photo_camera Estació d'esquí nòrdic d'Aransa / aransaesqui.cat

L’estació d’esquí nòrdic d’Aransa té nous gestors. L’Alberg Rural Can Ribals, ubicat al mateix municipi de Lles de Cerdanya i amb una llarga trajectòria en la promoció del turisme actiu, les sortides escolars i colònies d’estiu a la comarca, es farà càrrec de l'explotació del complex durant cinc anys, segons ha informat Ràdio Seu.

La nova direcció ha avançat que té l’objectiu de "seguir promovent els esports d’hivern, com l’esquí nòrdic i les raquetes de neu, i que a més a més volen "potenciar totes les activitats en l’àmbit del turisme actiu, esportiu i familiar", per aconseguir l'objectiu d'"anar més enllà i desestacionalitzar la temporada".

Estació d'Aransa
Dos fondistes a l'estació d'esquí nòrdic d'Aransa / TotNordic 

Ferran Savin, codirector de Can Ribals, assegura que estan "molt contents de posar-nos a treballar per l’estació i pel poble d’Aransa" i que estan "segurs que ben aviat podrem presentar les novetats" que creuen que han de permetre assolir "un creixement sostingut al llarg dels propers cinc anys”.