L'equip de govern de l'ajuntament de Llívia tirarà endavant la nova escola

L'escola de Llívia és una obra que fa anys que es reclama per part de la comunitat educativa i per part dels veïns de la vila. L'actual alcalde, Elies Nova, ha explicat a aquest mitjà que l'ajuntament avançarà els diners de l'obra i agilitzarà la construcció de la nova escola.

alcalde-llivia
photo_camera Llívia tindrà una escola nova el curs 2017-2018.

Elies Nova ha assegurat a VIURE ALS PIRINEUS que l'ajuntament desbloquejarà el projecte avançant els diners de l'obra i després ja es buscarà la fórmula per la qual la Generalitat financïi els treballs executats. "És una llàstima que l'anterior consistori no tirés endavant la contrucció de la nova escola, que és una prioritat absoluta pel municipi, i en aquesta situació no ens queda més remei que fer-la amb els diners de l'ajuntament. No podem esperar més i la feina s'ha de fer".

Segons l'alcalde, "per tal de dur a terme el projecte amb la màxima celeritat ja s'ha fet l'estudi per a l'emplaçament de l'escola i s'ha parlat amb Ensenyament per desbloquejar l'obra. Intentarem que el curs 2017-2018 ja estigui feta per tal que la vila tingui una escola en millors condicions que l'equipament actual".