L’AUCer celebra a Bolvir la primera de les activitats d'aquest curs

L’Associació Universitària de Cerdanya inicia les seves activitats del curs 2019-2020 i ho fa estrenant una nova ubicació. L’entitat organitza per primera vegada una activitat al municipi de Bolvir: el curs ‘El ioga del Mindfulness: aprendre a estimar’, que es duu a terme aquest dissabte i diumenge a les instal·lacions de l’Escola Santa Cecília, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bolvir.

Mindfulness 2
photo_camera Imatge de l'activitat celebrada a Bolvir. Foto: Ignasi Cervera.

L’AUCer referma així la voluntat d’apropar la seva activitat quotidiana a tota la Cerdanya. En aquest cas, amb una temàtica ja consolidada tant als cursos de tot l’any com a la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà. Les anteriors sis edicions d’aquest curs s’havien celebrat a Alp.

El nou curs sobre Mindfulness ha reeditat l’èxit d’anteriors experiències i compta amb més de 60 participants i amb un públic consolidat. És dirigit pels mestres Dat Phan i Angevin, amb la col·laboració d’Ileana Escudero Lecumberri i Danae Jiménez i amb la coordinació de Ramon Carreras. Els residents a Bolvir han tingut l’opció de fer la inscripció directament a l’Ajuntament del municipi.

‘L’Arbre dels Desitjos’, col·laboració amb La Marató

La propera activitat de l’AUCer serà ‘L’Arbre dels desitjos’, un projecte conjunt amb l’Ajuntament de Puigcerdà per col·laborar amb la Marató de TV3.

Aquesta acció solidària es durà a terme el proper dissabte 7 de desembre. Consisteix a omplir, amb targetes en què els participants hi escriuen els seus desitjos, un avet que s’instal·larà al costat del Campanar, a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà, que l’any passat va ser escenari de l’espot publicitari de La Marató. L’organització espera poder reeditar la recaptació de més de 6.000 euros a què es va arribar a l’edició 2018.

comentaris