24.05.2022 |
Viure als Pirineus

FESTES DE NADAL

‘L’Arbre dels Desitjos’ de Puigcerdà recapta 4.505 euros per a La Marató de TV3

Els participants han pogut posar la seva bola de Nadal amb el seu desig a l’avet instal·lat a davant mateix del Campanar. 
Arbre dels Desitjos 2021 1
‘L’arbre dels desitjos’ de Puigcerdà / puigcerda.cat
‘L’Arbre dels Desitjos’ de Puigcerdà recapta 4.505 euros per a La Marató de TV3

L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i la Comissió de Festes de Puigcerdà han recaptat un total de 4.505 euros per a La Marató de TV3 mitjançant la proposta ‘L’arbre dels desitjos’, que enguany ha tornat al programa d’activitats de l’AUCer.

L’acció es va dur a terme a la plaça de Santa Maria aquest dissabte passat, en una jornada de gran afluència de veïns i visitants al centre de la capital cerdana. A canvi d’una aportació solidària, els participants tenien l’ocasió de penjar una bola de Nadal, amb el seu desig escrit a l’interior, a l’avet que hi ha instal·lat a davant mateix del Campanar, a tocar del carrer Major.

Arbre dels Desitjos 2021 2

 Així, ara aquestes boles i els desitjos que alberguen romandran en aquest indret al llarg de tota l’època nadalenca. Com a novetat, aquesta era la primera vegada que aquesta activitat s’organitzava conjuntament entre l’AUCer i la Comissió de Festes, una col·laboració que va tenir un bon funcionament i va comptar amb un complet equip de col·laboradors que ho van fer possible, com també amb el patrocini de l’agrupació Els Sense Barca i el suport d’un gran nombre d’empreses, comerços i entitats de la Cerdanya.

 ‘L’Arbre dels Desitjos’ ha estat també una de les primeres activitats de l’AUCer aquest curs 2021-2022, marcat per la voluntat de recuperar al màxim possible la normalitat prèvia a la pandèmia. Aquest mes passat l’entitat cerdana ja va reprendre una altra de les seves propostes consolidades: el curs de ioga de mindfulness ‘El so del despertar’, que es va dur a terme a les instal·lacions de l’Escola Santa Cecília, a Bolvir, amb una bona xifra d’inscrits.

 

‘L’Arbre dels Desitjos’ de Puigcerdà recapta 4.505 euros per a La Marató de TV3
Comentarios