L’ajuntament de Llívia localitza un pou d’aigües calentes sulfuroses

El municipi de Llívia té al davant un projecte de gran abast. Es tracta de l’impuls d’una estació d’aigües termals que s’ubicarà a la zona Parc de Sant Guillem. Això serà possible gràcies a la localització, al darrere de l’ermita de Sant Guillem, d’un pou d’aigües calentes sulfuroses que es començarà a perforar durant les properes setmanes.

DSCN3190
photo_camera Elies Nova, alcalde de Llívia, creu que el pou localitzat a Llívia suposara un revulsiu pel municipi

Segons l’alcalde de Llívia, Elies Nova, “aquest mes de setembre sortirà a licitació l’execució dels primers treballs de perforació del pou i seguidament es faran les obres de construcció d’uns banys romans que entraran en funcionament a principis del 2019”.

Tal i com ha explicat l’alcalde a VIURE ALS PIRINEUS, “amb les aigües sulfuroses localitzades s’aprofitarà per escalfar uns graus l’aigua de les actuals piscines i al costat de les instal·lacions que ara hi ha es faran noves piscines amb diferents desnivells”. Aquesta obra suposarà un nou impuls turístic per al poble de Llívia i, de retruc, beneficiarà a tota la Cerdanya ja que es preveu que atregui el turisme de balneari que ara visita altres zones del Pirineu, especialment a la banda francesa.