Kilian Jornet i Marc Pinsach no acaben la Pierra Menta

Aquest cop no ha guanyat. Estem acostumats a explicar que el Kilian Jornet guanya i guanya curses i competicions, però aquest cop la notícia és que no l'esportista ceretà no va poder completar la carrera de Pierra Menta en la qual participava amb Marc Pinsach. Una forta caiguda de Pinsach en la segona etapa els va obligar a abandonar. No obstant, es vam mostrar feliços d'haver participitat en aquesta mítica carrera i "estar al costat dels millors". Els que són grans es veuen en els moments bons però, sobretot, en els dolents.

kilian
photo_camera Imatge de la competició. Foto: Jocelyn Chavy.

La Pierra Menta és la carrera que tot corredor d'esquí de muntanya somia fer. Kilian Jornet i Marc Pinsach hi van arribar després de participar junts a la prova per equips del mundial d'esquí de muntanya. Arribaven amb ganes de competir pels primers llocs però una caiguda a la segona etapa els va obligar a abandonar.

Tot i tenir una sensació agridolça, els esportistes es van mostrar feliços i orgullosos de participar en la Pierra Menta i d'estar al costat dels millors (Jornet el divendres va participar en una cursa lúdica al costat d'exguanyadors d'aquesta carrera). "Potser en alguna altra ocasió puguem tornar i aconseguim completar la carrera"m van assegurar Jornet i Pinsach.