ELECCIONS MUNICIPALS

Junts per Puigcerdà presenta un equip renovat per continuar governant la capital cerdana

Jordi Gassió es desmarca de l'etapa d'Albert Piñeira i assegura que la seva candidatura defensa un projecte renovador.
Junts per Puigcerdà llista 1
photo_camera Junts per Puigcerdà presenta un equip renovat per continuar governant la capital cerdana / JUNTS

El cap de llista de Junts per Puigcerdà, Jordi Gassió, ha presentat públicament, aquest divendres, les persones que configuren la seva candidatura, una llista renovada amb la voluntat de continuar governant la capital cerdana. A l'acte, que va tenir lloc al Museu Cerdà, hi va participar el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i la diputada pirinenca al Parlament de Catalunya, Jeannine Abella.

Amb el lema 'Ho farem junts', Gassió ha presentat un equip electoral molt renovat i únicament incorpora dues regidores de l'etapa de l'alcalde Albert Piñeira: Mar Quera, actual regidora d’Esports, Salut, Gent Gran, Transparència i Participació, que ocuparà el número tres de la llista; i Laia Vila, avui regidora de Benestar social, Atenció a la diversitat, Inclusió i Igualtat, que figurarà al número cinc de la candidatura. El segon lloc de l'equip electoral de Gassió l'ocuparà Jordi Palomino i també en llocs preferents Pol RavetllatLaura Carbonell.

Junts per Puigcerdà llista 2
El Museu Cerdà es va omplir en l'acte de presentació de la candidatura de Junts per Puigcerdà / JUNTS

Jordi Gassió ha tingut interès a remarcar que el seu no serà un projecte continuista, vol impulsar polítiques renovadores que se centrin a millorar l'espai públic i, especialment, l’accés a l’habitatge sobretot pels joves.

Espai postconvergent

Després de tres mandats amb majories absolutes, l'alcalde, Albert Piñeira, deixa el càrrec. L'espai postconvergent arriba trencat al 28M i hi concorrerà amb tres candidatures diferents: la de Junts, que encapçala l'antecessor de Piñeira, Jordi Gassió, i dues llistes independents, Futur per Puigcerdà (Francesc Armengol) i Treballem per Puigcerdà (Carme Martí). ERC aspira a provocar el canvi, amb l'actual cap de l'oposició, Joan Manel Serra