Judith Rosique: "La Cerdanya té futur. Hi ha molts sectors econòmics en creixement"

A BEST CERDANYA són un equip d’emprenedors i professionals de mitjana edat, procedents de diferents parts de Catalunya, que han decidit viure i treballar a la Cerdanya. La Judith Rosique ens explica que s’han engrescat a portar a terme diferents tipus de projectes, encoratjats per un fort caràcter de servei al client. La seva empresa es defineix com a “integral”, ja que ofereix serveis en diferents unitats de negoci, en algunes de les quals són pioners a la Cerdanya

DSCN2881
photo_camera La Judit Rosique, una emprenedora que creu en la Cerdanya i en el Pirineu

Quins serveis ofereix Best Cerdanya? Bàsicament treballem en 3 grans àmbits: Confort i Seguretat; Masoveria 2.0 i Caravaning i camperització.  En Confort i Seguretat oferim els millors materials i reparacions en l’àmbit d’electricitat, fontaneria, aire condicionat, calefacció i domòtica. Tot són primeres marques. Masoveria 2.0 no és altra cosa que l’evolució natural del concepte tradicional, adaptat als nous estàndars de vida i costums, emprant les noves tecnologies i buscant primer de tot la satisfacció del client. Pensem que el propietari de segona residència perd molt temps en el seu efímer cap de setmana: cues de trànsit, de supermercats, etc. Sabem que el podem ajudar, no podem estalviar-li temps a la carretera, però si podem fer-li guanyar temps d’un altra manera, omplint la seva nevera, facilitant-li els forfaits, mantenint la seva casa neta i escalfada i proporcionant-li qualsevol servei adicional que requereixi. Finalment, en Caravaning i camperització donem suport a aquest sector en auge, disposem de tots els equipaments interiors i l’experiència per a la instal.lació, reparació i assessorament, a més dels primers proveïdors mundials del sector. 

Quina experiència teniu en el sector? Tenim més de 35 anys en el Sector Terrestre i més de 25 anys en el sectors Caravaning-Camperització i Nàutica.

Per què heu triat la Cerdanya per instal·lar la nova seu de l’empresa? Perque és el futur. Hem volgut assolir la capacitat de viure en aquest paradís, i que no constituís per a nosaltres només un lloc de pas. Hem detectat que alguns sectors continuen creixent, com la segona residència, i d’altres com el turisme, sobretot aquell que va sobre rodes, han demostrat un important auge a la comarca. El nostre tarannà ens porta a donar el nostre servei als clients més exigents i que l’únic que volen al cap i a la fi és gaudir de la Cerdanya i oblidar l’estrès i els problemes quotidians de la ciutat.

Vau arribar al juliol. Com ha anat les primeres setmanes aquí? Força bé. La gent ens diu que faltava una empresa com la nostra aquí a la Cerdanya. No tenim, per exemple, competència en tema Caravaning-Camperització. Hem rebut un bon nombre de sol.licituts de pressupostos i estem treballant per poder complir l’objectiu de satisfer les necessitats del client.

Teniu presència a la resta del Pirineu? Avui estem treballant com a primera zona la Cerdanya però el nostre objectiu és arribar a donar cobertura a tot el Pirineu, per descomptat. 

Quantes persones sou i quins plans de futur teniu? Actualment som quatre persones gestionant tema comercial, l’estudi i l’enginyeria. Tanmateix, desitgem créixer progressivament i en els propers mesos donar feina a més gent la comarca.