EMERGÈNCIES

Un jove de setze anys resulta ferit greu mentre esquiava a Masella

L'accident es va produir dimecres passat i el jove va ser evacuat en helicòpter medicalitzat
Accident greu Masella diari de la neu
photo_camera Un helicòpter d'Emergències / diaridelaneu.cat

Un jove va resultar ferit greu, dimecres de la setmana passada, mentre esquiava per les pistes de Masella. El noi formava part d'un viatge escolar a la neu que organitzava un institut del País Valencià. Els fets es van produir el dimecres, 26 de gener, quan el jove esquiador va patir un accident a les pistes de Masella. Es tracta d'un jove de 16 anys i que en una zona de confluència de diverses pistes, va perdre el control i va col·lidir contra un arbre.

En un comunicat, Masella informa que "immediatament l'equip mèdic i d'emergències de l'Estació d'Esquí de Masella es va desplaçar al lloc dels fets i, a continuació, se'l va evacuar en helicòpter fins a un centre hospitalari".

L'estació no ha facilitat més detalls de l'accident, tot i que assenyala que "l'esquiador està ingressat amb diagnòstic reservat". En el moment dels fets, el jove esquiador no anava acompanyat de cap monitor ni professor.

Els Mossos d'Esquadra, que es van presentar l'endemà dels fets a Masella, encara investiguen les circumstàncies de l'accident, mentre des de l'estació lamenten profundament els fets.