PARTITS POLÍTICS

Joan Manuel Serra és escollit per la militància d'ERC com a candidat a l’alcaldia de Puigcerdà

Joan Manuel Serra és l'actual cap de l’oposició i portaveu del grup d’ERC a l'Ajuntament de Puigcerdà
Joan Manel Serra ERC Puigcerdà 2
photo_camera Joan Manel Serra tornarà a ser el candidat d'ERC a l'alcaldia de Puigcerdà / ERC

Aquest dissabte, els militats d’Esquerra Republicana de Puigcerdà han refermat el seu compromís amb el municipi escollint, per unanimitat, a Joan Manel Serra com a cap de llista per a la properes municipals.

Amb aquesta elecció, la formació republicana avalua positivament la feina realitzada al consistori. "Una oposició constructiva, prepositiva, al servei de la ciutadania i posant en valor el territori i un nou horitzó més feminista, ecologista, republicà i social, així com la transparència que tan caracteritza la nostra organització", han explicat a través d'un comunicat.

Durant l’assemblea local, Joan Manel Serra ha fet balanç de l’actual legislatura: “Han estat quasi 4 anys de treball colze a colze, segon a segon, per millorar sempre el nostre territori. Conjuntament amb la Roser Carré i l’Àngel Llobell hem fet palès en varies ocasions la manca de planificació de l’actual equip de govern. Hem aconseguit la retirada de vehicles abandonats i recentment hem instat en la seguretat veïnal, com per exemple amb el mal estat del tancament del túnels del Passeig 10 d’abril”

Joan Manel Serra ERC Puigcerdà
Joan Manel Serra en un acte d'ERC a Puigcerdà / ERC

Serra també ha destacat els reptes de futur pel municipi: “El proper maig hi ha unes eleccions on s’escolliran els nous reptes del municipi. Treballarem per garantir un consistori ferm amb el medi ambient i la transparència, amb un model educatiu i econòmic diferent, posant sempre les polítiques socials al costat dels nostres veïns i veïnes. Volem un Ajuntament de Puigcerdà que sigui capdavanter en els drets i les llibertats, en el rigor de la gestió del pressupost públic i que representi a tothom, sigui del barri que sigui”.

El candidat, també ha afirmat que en els propers dies es presentarà una candidatura que representarà el conjunt de la ciutadania de Puigcerdà, a les seves empreses, a les entitats culturals, entre altres.

El perfil

Joan Manel Serra i Arenas és arquitecte tècnic del sector immobiliari i des del 15 d’octubre de 2018, també és regidor de l'Ajuntament de Puigcerdà i en la darrera legislatura cap de l’oposició i portaveu del Grup Esquerra Republicana- AM. Finalment, després d’haver aconseguit el millor resultat de la formació republicana des del 2007, amb 3 regidors i sent la segona força en el consistori puigcerdanenc, fa que les perspectives dels republicans de cara a les eleccions dels maig siguin assumir la màxima responsabilitat i compromís envers la gent del municipi.

comentaris