05.12.2021 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

Isidre Chia ha estat elegit nou president del Consell Comarcal de la Cerdanya

Eva Campi i Mar Quera, de Lles de Cerdanya i de Puigcerdà, prenen possessió com a noves conselleres comarcals
Isidre Chia nou president Consell Comarcal Cerdanya
Isidre Chia, nou president Consell Comarcal de la Cerdanya /cerdanya.cat
Isidre Chia ha estat elegit nou president del Consell Comarcal de la Cerdanya

L'alcalde de Bolvir, Isidre Chia, ha estat elegit nou president del Consell Comarcal de la Cerdanya, en el ple extraordinari que ha tingut lloc aquest dijous. Isidre Chia ha rebut 13 vots a favor (els 9 de JxCat, el seu grup polític, i 4 d'ERC), 3 vots en contra (2 d'Endavant Cerdanya i 1 de la consellera no adscrita, Ramona Brugulat), i 1 abstenció del regidor de Llívia, Josep Ramon Rotllant (ERC). Per la seva banda, l'alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Pous (EC), i el regidor de Puigcerdà, Joan Manel Serra (ERC) no van assistir al plenari.

L'elecció de nou president del Consell Comarcal de la Cerdanya s'ha produït després que la republicana Roser Bombardó presentés, el passat 27 de juliol, la seva renúncia com a presidenta de la institució, en virtut del pacte d'ERC amb JxCat per repartir-se el mandat en dos anys per a cada formació política.

Eva Campi i Mar Quera, noves conselleres comarcals

A l'inici de la sessió plenària han pres possessió del càrrec dues noves conselleres comarcals: Eva Campi (ERC), regidora de l'Ajuntament de Lles de Cerdanya, en substitució de Jordi Solergibert; i Mar Quera (JxCat), regidora d'esports, salut, i gent gran de l'Ajuntameent de Puigcerdà, en substitució de l'exregidora de Llívia, Sílvia Orriols

Eva Campi i Mar Quera(Foto: Eva Campi i Mar Quera davant la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya / CCC)

Isidre Chia, empresari emprenedor

Isidre Chia Trilles Té 36 anys i és alcalde de Bolvir i conseller al Consell Comarcal de la Cerdanya, on fins ara portava a les àrees de Medi Ambient, Hisenda i Recursos Humans. Va néixer a Puigcerdà però ja fa 13 anys que viu a Bolvir, amb la seva esposa, la Mireia, i els seus tres fills, la Lissette, de dotze anys, el Xavier, de sis, i la Gretta, de quatre. Fa 18 anys va muntar la seva pròpia empresa de jardineria. Es defineix a si mateix com un empresari emprenedor.

Constitució Consell Comarcal Cerdanya agost 2021(Foto: El nou Consell Comarcal de la Cerdanya, constituït aquest dijous 5 d'agost de 2021/ CCC)

Isidre Chia ha estat elegit nou president del Consell Comarcal de la Cerdanya
Comentarios