CAMPUS DE FUTBOL

La Iniesta Academy busca joves pirinencs pel seu campus d’estiu a Llívia

Els organitzadors de l’escola de futbol volen que les nenes i els nens del Pirineu puguin inscriure’s al campus i gaudeixin de l’experiència
Iniesta Campus Llívia 1
photo_camera La Iniesta Academy busca joves pirinencs pel seu campus d’estiu a Llívia / iniestacademy

El campus de futbol que organitzarà la Iniesta Academy, aquest estiu, a Llívia, busca joves pirinencs que vulguin inscriure’s a aquesta activitat. Els organitzadors han expressat que “el campus no està pensat per a una elit del futbol, sinó que la nostra voluntat és donar la possibilitat que les nenes i els nens del Pirineu, sigui quin sigui el seu nivell, puguin gaudir del futbol acompanyats dels millors professionals i de futbolistes de talla internacional”. Els organitzadors no dubten que “aquesta és una oportunitat i experiència única per a aquests nens” i encoratja a les famílies a prendre-hi part.

En aquesta línia, la Iniesta Academy oferirà un preu avantatjós per a tots aquells joves pirinencs, dels 8 als 16 anys, que vulguin inscriure’s presentant l’acreditació que estan escolaritzats en aquesta zona o bé presentant el justificant d’empadronament. Així, el campus s’obre a tots els joves pirinencs de les comarques Alt Urgell, Alta Ribagorça, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Solsonès i Val d'Aran. La iniciativa també s’aplicarà als joves d’Andorra.

Iniesta Campus Llívia 2
 Presentació del campus a l'Ajuntament de Llívia / Ajuntament de Llívia/J.P.V.

La Iniesta Academy organitzarà a Llívia (Cerdanya), el seu primer campus internacional a Catalunya. La concentració d'esportistes nacionals i internacionals —la Iniesta Academy Internacional Summer Campus— es farà durant els dies 2 al 15 de juliol del 2023, en què s'espera una inscripció superior als 100 futbolistes.

Iniesta Academy impulsarà un torneig d'estiu "la Iniesta Cup, on els nens podran viure l'experiència de la competició en format de torneig on a més podran aplicar els coneixements apresos a les sessions d’entrenament". Segons revelen els organitzadors, es comptarà amb la participació de nens i de nenes de les diferents acadèmies d'Iniesta Academy com ara Japó, Singapur, USA, Panamà, Mèxic, Veneçuela, Espanya, entre altres.