Jornada de portes obertes a les noves instal·lacions de l’ajuntament de Guils

Aquest proper diumenge, dia 17 de desembre, es farà una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions de l’antic ajuntament de Guils de Cerdanya. L’acte està convocat a partir de les 19 hores. Hi haurà coca i cava per a tothom. Aquest espai rehabilitat, que durant anys ha estat utilitzat com a magatzem de mals endreços, s’emprarà ara com a sala d’actes de l’Ajuntament, on s’hi faran els plens municipals i les reunions de l’ajuntament. També s’utilitzarà per a actes culturals i conferències, en cas necessari.

assembleaguils02
photo_camera Guils de Cerdanya és un poble participatiu.

La rehabilitació de l’edifici ha suposat una actuació integral en l’immoble que ha permès el canvi de la coberta, nous serveis i calefacció, terra i l’adequació de l’interior, entre altres.

Guils de Cerdanya va iniciar a primers del mes de maig aquesta obra que ha suposat una inversió de 100.640,99 euros, iva inclòs, que ha comptat amb l’ajut de la Diputació de Girona de 70.000 euros.

L’antic ajuntament es va deixar d’utilitzar ara fa més de 20 anys. L’actual edifici consistorial (amb despatxos i atenció al públic) ocupa l’espai que havien estat les velles escoles (paret per paret), una vegada es van fer les obres de rehabilitació de l’immoble escolar. Ara, amb aquesta nova fase d’obres, els edificis quedaran totalment reformats i formaran una sola unitat.