19.01.2022 |
Viure als Pirineus

Guils Fontanera posa a la venda els forfets de temporada el dia 13 d’octubre

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera posarà a la venda els forfets de temporada, aquest proper dia 13 d’octubre, amb un descompte del 20%, una promoció que estarà activa fins el dia 18 de novembre. Els preus dels forfets de temporada es mantenen en relació a la temporada passada. Per aprofitar aquesta oportunitat, i l’estalvi que representa el fet de comprar-los ara, es podran adquirir els forfets a la pàgina web de l’estació (www.guils.com).

20180110_101159
Imatge de la temporada 2017-2018 a Guils Fontanera
Guils Fontanera posa a la venda els forfets de temporada el dia 13 d’octubre

Novetats de la 2018/2019

La temporada 2018/2019 a Guils Fontanera presenta algunes millores en relació a la temporada anterior. Però una de les destacades és, sens dubte, l’aclarida d’arbres que s’ha fet durant tot l’estiu i que permetrà que la majoria dels circuïts de l’estació rebin més quantitat de neu amb les nevades. Les branques obstaculitzen que la neu es dipositi amb normalitat a les pistes i l’acció de l’aclarida ha suprimit aquest obstacle natural. Les zones de l’estació que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa han estat la Llosa, Rigat, Barranc Comella, Font Freda i la Pleta.

Renovació del material de raquetes i millora d’accesos

Les raquetes de neu és una de les activitats que més ha crescut aquests últims anys. Moltes persones volen gaudir de la neu i de la natura d’una forma més reposada o sense la necessitat de calçar-se uns esquís. Les excursions o sortides amb raquetes de neu són idònies per a famílies; s’ha convertit en una de les demandes més reclamades a l’estació i a Guils Fontanera hi ha material de lloguer i diferents circuïts per fer amb les raquetes. En aquest sentit, s’ha fet una renovació important del material de raquetes de neu.

D’altra banda, els accessos han estat millorats aquestes últimes setmanes, en una actuació que regularment s’ha fet aquestes últimes temporades abans de l’inici de la campanya de neu. Les obres, en aquest cas, han consistit en l’anivellament del ferm i s’ha aplicat una nova capa d’asfalt.

Guils Fontanera posa a la venda els forfets de temporada el dia 13 d’octubre
Comentarios