Guils de Cerdanya prepara un nou format per a les seves festes majors

L’ajuntament vol que les festes locals dels nuclis de Saneja o Sant Martí d’Aravó siguin més reeixides i participatives.
fm02
photo_camera Guils de Cerdanya proposa renovar les festes locals.

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya proposa renovar les festes locals dels nuclis de Saneja i de Sant Martí d’Aravó. La voluntat del consistori és que les festes majors d’aquests nuclis guanyin pes i siguin equiparables, en la mesura del que sigui possible, a les celebracions de la resta dels municipis o, sense anar més lluny, a la festa major del nucli de Guils. Amb aquest propòsit, l’ajuntament prepara aquest nou format que vol iniciar en la pròxima edició de la festa major de Sant Martí d’Aravó, aquest pròxim 11 de novembre. Es mantindrà la missa tradicional, a les 12 del matí, a l’església de Sant Martí. L’acte religiós s’ha mantingut sempre en l’agenda de la celebració local.

Els canvis en el format d’aquestes festes majors seran destacats, acabada la celebració litúrgica. L’ajuntament ha organitzat una sèrie d’actes que tindran lloc a la carpa llogada per aquesta activitat. La carpa s’instal·larà a tocar del pont de Sant Martí. L’agenda d’actes continuarà, després de la missa, amb un dinar, amb la disposició que tothom estigui entaulat. La Cobla de la Bisbal de l’Empordà s’encarregarà del concert i del ball que vindrà més tard. La festa es tancarà amb una sessió de música que punxarà un  DJ.