FESTIVALS D'ESTIU

God Save The Queen inaugura la segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya amb més del 65% d'entrades venudes

David Bisbal, Miki Núñez, Taburete i Pablo López també actuaran al festival, que tancarà Pablo Alborán el 26 d'agost
Summerfest Cerdanya 2023 1
photo_camera God Save The Queen ha inaugurat la segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya / Albert Lijarcio

L'Occident Summerfest Cerdanya ha inaugurat aquest dijous la seva segona edició amb el concert de God Save The Queen, banda tribut que ha presentat un espectacle de celebració dels cinquanta anys de Queen, la formació mare. El festival, organitzat pel Grup Clipper's i El Badiu al camí de Sant Marc de Puigcerdà, ja ha venut més d'un 65% de les entrades i comptarà amb les actuacions de David Bisbal, Ara Malikian, Miki Núñez, Rosario, Els Amics de les Arts, Dàmaris Gelabert, Taburete, Pablo López i Pablo Alborán, que tancarà el certamen el 26 d'agost. A banda dels concerts de l'escenari principal, també hi ha un espai 'Village', organitzat i dinamitzat per White Summer, on el públic pot gaudir d'espectacles visuals i de caràcter festiu.

Summerfest Cerdanya 2023 2
Públic a l'entrada de l'Occident Summerfest Cerdanya  el primer dia d'aquesta segona edició / Albert Lijarcio

El president del Grup Clipper's i director del festival, Juli Guiu, ha afirmat que des de l'organització estan "molt contents" amb l'acollida que està tenint aquest esdeveniment entre el públic. En aquest sentit, ha destacat que aquest dimecres, jornada prèvia a l'inici del certamen, van notar un important increment de venda d'entrades, arribant gairebé al 68% de les disponibles. Concretament, n'hi ha un total de 4.500, de les quals més de 1.800 són en graderies i la resta a pista.

Guiu ha dit que el certamen ofereix dos festivals en un: un de musical i un altre més enfocat a l'oci i al públic familiar. També ha explicat que el fet d'oferir concerts durant deu dies consecutius fa que el programa hagi de ser "més eclèctic que mai" per tal de concentrar el màxim de públic possible.

Summerfest Cerdanya 2023 3
God Save The Queen ha inaugurat la segona edició de l'Occident Summerfest Cerdanya / Albert Lijarcio

A més, el director del festival ha destacat que el lloc que acull el festival és "espectacular" pel fet de tenir a prop entorns com el del Parc Natural del Cadí-Moixeró i ser una destinació on la gent va de "vacances". També ha posat en valor l'oferta d'activitats i gastronomia que complementa el certamen, a banda de la programació musical.