SALUT

La Fundació Hospital de Puigcerdà treballa per cobrir la plaça vacant de metge al consultori de Llívia

La gerència de l'entitat ha informat l'Ajuntament de Llívia del procés que s'ha obert davant la preocupació expressada, ahir dimarts, per l'equip de govern.
Consultori Llívia
photo_camera La plaça mèdica del consultori de Llívia depèn de la Fundació Hospital de Puigcerdà / llivia.org

La Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) ha iniciat, aquest mateix dimecres, les entrevistes als diferents candidats per cobrir la plaça de metge que ha quedat vacant al consultori de Llívia. La renúncia del titular de la plaça, el metge José Luís Díaz Peñalver, ha obligat a l'entitat sanitària a emprendre aquest procés.

Ahir, l'alcalde de Llívia, Elies Nova, va ser informat de la renúncia del metge per part dels responsables de la Fundació, tot i que sense detallar-ne els motius. Nova va demanar al gerent de la Fundació, ahir mateix, que cal cobrir la plaça, ja que hi ha una demanda mèdica que reclama ser atesa en el municipi. Els responsables de la FHP han assegurat a Nova que la plaça serà coberta en el mínim temps possible.

La plaça mèdica del consultori de Llívia depèn de la Fundació Hospital de Puigcerdà, que és l'entitat que gestiona l'Àrea Bàsica de Salut de la Cerdanya. La Fundació és l'entitat que presta el servei en unes instal·lacions municipals cedides per poder fer aquesta activitat.