ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Francesc Armengol: “El primer que farem quan arribem a l’Ajuntament serà fer una auditoria”

Més de 180 persones van omplir el Museu Cerdà en l’acte de presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà.
Futur per Puigcerdà 3
photo_camera Més de 180 persones van omplir el Museu Cerdà en la presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà / FPP

El Museu Cerdà es va quedar petit per acollir l’acte de presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà. Més de 180 persones el van omplir. Es respirava molt bon ambient, entusiasme i ganes de canvi en positiu.

“Cada vot serà clau. Si volem governar el canvi que reclama la ciutadania hem de buscar la majoria absoluta, si no correm el risc de que hi hagi un pacte per perpetuar un model que s’ha esgotat”, va comentar Francesc Armengol.

Futur per Puigcerdà 1
Més de 180 persones van omplir el Museu Cerdà en la presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà / FPP

També va deixar molt clar, tant ell com Jaume Riera, que va ser un dels membres de la candidatura que va intervenir que la primera acció que faran quan arribin a l’Ajuntament es fer un auditoria per veure com estan les finances. “Aquest fet ens servirà per clarificar amb quins recursos comptem per tirar endavant els projectes que portem al programa electoral”, va precisar.

Futur per Puigcerdà 2
Més de 180 persones van omplir el Museu Cerdà en la presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà / FPP

A l’acte presentat per Cesc Senpau, que tanca la llista, van parlar l’Alba Olcina i la Laura Expósito sobre la necessitat de millorar les polítiques socials destinades a les persones amb diversitat funcional. Jaume Forcada va reflexionar sobre la importància de fer canvis amb urgència en la política de mobilitat com les zones blaves, zones d’aparcament i zones de càrrega i descàrrega. I va fer un apunt sobre la necessitat d resoldre els problemes dels cotxes abandonats.

Futur per Puigcerdà 4
Més de 180 persones van omplir el Museu Cerdà en la presentació de la candidatura de Futur per Puigcerdà / FPP

Roser Respecte i Celso Llombart es van centrar en la urgència de millorar la comunicació de l’Ajuntament amb la ciutadania que actualment és lent i poc operatiu i en arreglar els espais públics que estan deixats. “La ciutadania de Puigcerdà es mereix tenir una vila molt més cuidada del que la tenim”, va exclamar Llombart.