SENDERISME

Finalitza la 6a edició del Cerdanya Happy Walking amb excursions programades durant quatre dies

El festival de senderisme cerdà es consolida en la primera edició post pandèmia, tot i que no ha arribat als nivells de participació d’edicions anteriors.
observacio
photo_camera Observació nocturna pels boscos del Puigpedrós / cerdanyahappywalking.cat

Aquest diumenge ha acabat la sisena edició del Cerdanya Happy Walking. El festival de senderisme cerdà es consolida en la primera edició post pandèmia, tot i que no ha arribat als nivells de participació d’edicions anteriors.

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya valora positivament com ha transcorregut la sisena edició del Cerdanya Happy Walking tot i que s’esperava una participació una mica més elevada. Un total de 70 persones han gaudit en les excursions programades per aquests 4 dies de festival.

participants
Participants a la sisena edició del Cerdanya Happy Walking / cerdanyahappywalking.cat

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en acabar es s’ofereix a tots els participants un tast de producte local de la Cerdanya. A més de les excursions també es va programar una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna i un concert de música tradicional dels Pirineus en el Teatre Municipal d’Alp.

concert
Concert de música tradicional dels Pirineus amb Elias's & Figuerola al Teatre Municipal d'Alp / cerdanyahappywalking.cat

El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.