05.12.2021 |
Viure als Pirineus

TRANSPORT PÚBLIC

FGC i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina

L’Skitren La Molina inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 fins a Ribes de Freser, el trasllat fins a les pistes i el forfet per a un dia
FGC RENFE La Molina bitllet combinat
FGC i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina/gencat.cat
FGC i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina

Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies de Catalunya renoven l’oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria i gaudir de la natura i els esports d’hivern al Pirineu català.

El bitllet combinat Skitren, és un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Ribes de Freser per Vic, el transport fins a les pistes de La Molina i el forfet vàlid per a un dia. L’Skitren La Molina té un preu únic de 42 € per als adults i 32,50 € per als nens i nenes. Aquest producte es pot adquirir des d’avui mateix i fins al 4 d’abril a la web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

Segell de qualiat d’Aenor

Tant Renfe com Ferrocarrils de la Generalitat, han obtingut el certificat AENOR enfront de la COVID-19 per al transport de viatgers, estacions de muntanya i els trens turístics una vegada avaluats els protocols i les mesures implantades pels operadors.

Les operadores han obtingut el certificat AENOR enfront de la COVID-19

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat   (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012).

FGC i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina
Comentarios