FESTIVALS D'ESTIU

El Festival de Música de Cerdanya presenta aquest estiu fins a 10 concerts a Llívia i a Puigcerdà

El Festival se celebrarà entre el 6 i el 25 d'agost. 
Orquestra Simfònica del Vallès
photo_camera LOrquestra Simfònica del Vallès torna al Festival de Música de la Cerdanya/ OSV

El Festival de Música de Cerdanya presenta aquest estiu fins a 10 concerts a Llívia i a Puigcerdà que se celebraran entre el 6 i el 25 d'agost. A Llívia, d'aquests 10 concerts, se'n faran cinc.

El dia 7, amb Giorquestra "Amor Brujo", a l'Església de Nostra Senyora dels Àngels. El dia 14, El Kiwi i Flor Inza, al parc de Sant Guillem. El dia 15, Beth (lloc per determinar). El dia 17, l'Orquestra Simfònica del Vallès amb un concert per a violí i orquestra -la 4a simfonia de Txaikowski-, a l'esglèsia. I el dia 20, Manu Guix (lloc per determinar). Tots els concerts es faran a les 22 hores.

Festival de Música de Cerdanya 2021 cartell

Les entrades es posen a la venda demà, 23 de juliol, a través de codetickets.com i a les oficines de turisme i d'informació dels dos municipis.

Festival de Música de la Cerdanya

El 1982 va tenir lloc la primera edició del Festival de Música Vila de Llívia de música clàssica. Després de nombroses edicions, l'any 2017, el festival va ampliar els escenaris i es va estendre a la veïna localitat de Puigcerdà, canviant el seu nom pel de Festival de Música de la Cerdanya. Així mateix, el certamen va virar lleugerament la seva programació: es va especialitzar en música clàssica simfònica i es va obrir a altres estils com el gòspel o el pop.

Pels seus escenaris, entre els quals destaquen l'església de Sant Domènec de Puigcerdà o l'església de Nostra Senyora dels Àngels de Llívia, han passat artistes i formacions de reconegut nivell, com Albert Pla o l'Orquestra Simfònica del Vallès.