El Festival de Cinema de Cerdanya obre una campanya de micromecenatge

Mentrestant, segueix en marxa des del passat febrer la recepció d’obres a concurs, llur termini finalitza el proper 20 de maig. A l’edició anterior, la recepció d’obres audiovisuals va comptar amb una participació de 1.132 films a concurs (232 llargmetratges i 900 curtmetratges) i un metratge total de 28.300 minuts

Entrega de premis Festival Internacional de Cinema de Cerdanya 2015
photo_camera Entrega de premis Festival Internacional de Cinema de Cerdanya 2015. Foto: Arxiu

Mentrestant, segueix en marxa des del passat febrer la recepció d’obres a concurs, llur termini finalitza el proper 20 de maig. A l’edició anterior, la recepció d’obres audiovisuals va comptar amb una participació de 1.132 films a concurs (232 llargmetratges i 900 curtmetratges) i un metratge total de 28.300 minuts. En aquesta edició de 2018 estem en camí de superar una altra vegada aquest llistó. Aquestes xifres ens posicionen com la mostra de referència del Pirineu i de la Província de Girona, tant pel nombre de films rebuts com el nombre de projeccions i activitats paral·leles al festival. L’edició passada va assolir un nou rècord de participació, amb un creixement del 15% respecte l’edició anterior i una participació total de més de 5.000 persones.

Aquesta nova edició de 2018, segons el programa previst, comptarà amb 9 dies de projeccions, 34 sessions i la previsió de 150 films seleccionats entre curtmetratges i llargmetratges (ficció, animació i documental). També comptarem amb activitats destinades al foment de la indústria audiovisual a la comarca i la seva explotació conjunta amb el sector turístic, estimant una participació de 3.000 persones a les projeccions i unes 2.000 més a les activitats adjacents.

·         Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web del festival (www.cerdanyafilmfestival.cat).

·         Les inscripcions es poden fer a través de Clickforfestivals (www.clickforfestivals.com/festival-internacional-de-cinema-de-cerdanya)

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

comentaris