27.11.2022 |
Viure als Pirineus

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya clou aquest dissabte el programa de projeccions d’enguany

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que celebra la setena edició entre els dies 30 de juliol i 7 d’agost, clourà aquest dissabte les projeccions d’enguany amb el passi de les últimes sessions de curtmetratges, la Sessió del Públic (on aquest vota en directe el premi econòmic del festival entre 5 propostes seleccionades pel jurat i que seran presentades pels directors i equip de cada producció), el passi dels films procedents del taller solidari de cinema amb la Fundació Adis, l’Entrega de premis i la tradicional posterior festa final al Pati del Museu Cerdà. El festival continuarà fins demà diumenge al migdia amb les activitats i tallers de la Fira del Cinema, al Museu Cerdà.

106
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és una mostra de referència al Pirineu.
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya clou aquest dissabte el programa de projeccions d’enguany

Els films finalistes són:

105.- Wut
Direcció: Sergi Martí

Producció: Nanouk Films

Sinopsi: En Wut és un valent rottweiler entrenat per satisfer el seu amo. El que en Wut no sap és que el seu amo és un soldat nazi destinat a la França ocupada durant la Segona Guerra Mundial.

Ficció / Drama, Acció, Guerra, Drets Humans

Catalunya, 2014

106.- Sagnant
Direcció: Tatiana Dunyó

Producció: ESCAC Films

Sinopsi: La Virgi té 17 anys i una relació amb el seu professor d’art, en Luc. Acostumada a ajuntar-se amb nois i comportar-se com un d’ells, no sap gestionar la situació.

Ficció / Drama, Família, Social, Dones

Catalunya, 2015

 

107.- Norte
Direcció: Javier García Garrido

Producció: Minimal Films

Sinopsi: Un exterrorista d’ETA i l’esposa de la seva víctima directa estan a la mateixa sala de la presó de Nanclares de la Oca. Han passat 10 anys des de l’assassinat del seu marit i es troben per primera vegada cara a cara.

Ficció / Drama

Espanya, 2015

 

108.- No me quites
Direcció: Laura Jou

Producció: Corte y Confección de Películas

Sinopsi: La Laura i en Luis. La història d’un desamor en la que una dona confon el desig amb la necessitat d’omplir un buit infinit.

Ficció / Drama

Catalunya, 2015

109.- De vuelta
Direcció: Gabriel Dorado

Producció: Gabriel Dorado

Sinopsi: L’Àlex torna després d’un temps al seu poble amb el Jordi per celebrar la nit de Sant Joan. Allà ressorgiran els conflictes del passat.

Ficció / Drama, LGBT

Catalunya, 2015

A més a més, durant el cap de setmana i dins de la Fira del Cinema del Pirineu, tindran lloc una sèrie d’activitats pràctiques de difusió de l’audiovisual al Pati del Museu Cerdà i que complementaran l’oferta d’enguany del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. Entre altres, es rodarà un curt col·laboratiu, es realitzarà un taller de maquillatge zombi, un Vermut-Trivial, un mercat solidari de pel·lícules, es podrà provar un croma i hi haurà activitats per als infants (concurs de dibuix i com fer un rotoscopi).

El programa detallat de les projeccions està disponible online dins de la revista del festival:

https://issuu.com/filmcerdanya/docs/ficc2016_revista_baixa?e=25792082/37533811

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya clou aquest dissabte el programa de projeccions d’enguany
Comentarios