05.10.2022 |
Viure als Pirineus

El Festival Càtar del Pirineu arriba aquest diumenge a Josa de Cadí

S’hi presentarà, entre d'altres, el darrer llibre de l'historiador Carles Gascón titulat "La catedral saquejada".

la-catedral-saquejada
Portada del llibre "La catedral saquejda" de Carles Gascón.
El Festival Càtar del Pirineu arriba aquest diumenge a Josa de Cadí

Josa de Cadí obre aquest diumenge, dia 2 d’agost, els actes a l’Alt Urgell del Festival Càtar del Pirineu Català, que enguany arriba a la 20ª edició. La programació a la comarca continuarà el cap de setmana següent a Castellbò, amb el mercat càtar; i els dies 21 i 22 a Vilamitjana, amb una atrevida versió cabaret de l’espectacle Cercamón.

La novetat més destacada dels actes de diumenge a Josa seran uns tastets de cuina medieval, que se serviran al llarg del dia. La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb una caminada guiada de Tuixent a Josa pel Camí dels Bons Homes. Des de les 10 i durant de tot el dia, artesans de la vall i d’altres indrets de Catalunya oferiran els seus productes a la plaça del poble.

S’ha previst també una visita guiada a Josa, l’animació de la Banda del Grup de Diables de l’Alt Urgell i un dinar popular. Ja a la tarda, els llibres ambientats a l’Edat Mitjana prendran el protagonisme, amb la presentació de La catedral saquejada, de Carles Gascón, i L’assassinat de Guillem de Berguedà, de Francesc Ribera Titot.
 

El Festival Càtar del Pirineu arriba aquest diumenge a Josa de Cadí
Comentarios