Una família cerdana es compromet a recaptar 200.000 euros pel càncer

Segons una informació publicada pel diari Regió7, en un article que signa el periodista Miquel Spa, una família de Puigcerdà ha iniciat una campanya per recollir diners amb la finalitat de destinar-los a la investigació contra el càncer.

1441138754
photo_camera Una de les activitats per recollir fons per la investigació contra el càncer. Foto: www.curerhabdo.org.

Una família de Puigcerdà que aquest any va perdre una filla de nou anys afectada pel càncer de rabdomiosarcoma s'ha compromès amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a recaptar 50.000 euros a l'any per sumar-ne 200.000 d'aquí a quatre. La recaptació solidària ha de servir per iniciar una investigació sobre aquest tipus de càncer del desenvolupament, tal i com explica a l'edició d'avui del diari Regió7 el periodista Miquel Spa.

Més de deu famílies de Puigcerdà i la Cerdanya s'han implicat en l'operació i han iniciat una campanya amb diferents fronts per aconseguir els diners. 
La campanya ha despertat l'interès d'entitats i veïns de Puigcerdà, que s'han posat a treballar per aconseguir donacions, ja sigui a través de la confecció de polseres, com ara un grup de mares de l'escola Vedruna, com amb l'elaboració de galetes o l'organització d'activitats solidàries. 

Una de les impulsores de la campanya i mare de la nena que va morir, Laura Abella, ha explicat al diari de la Catalunya Central que la família i l'entorn social que els estan donant suport tenen la intenció d'anar organitzant activitats i accions durant els pròxims quatre anys per assolir l'objectiu. La campanya se centralitza a través de l'Associació contra el rabdomiosarcoma i el portal ja actiu www.curerhabdo.org, des del qual també es poden vehicular donacions i participacions en els diversos actes públics.

comentaris