FESTIVALS DE SENDERISME

Èxit del Cerdanya Happy Walking en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus

El festival de senderisme cerdà frega el ple absolut en la vuitena edició del Cerdanya Happy Walking, el FestIval de Senderisme de la Cerdanya.
Senderisme Cerdanya
photo_camera Èxit del Cerdanya Happy Walking en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus / @TurismeCerdanya

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya es mostra molt satisfet per l’alta participació en la vuitena edició del Cerdanya Happy Walking 2024. Un total de 105 persones han gaudit en les sis excursions programades per aquests quatre dies de festival. Les excursions entre setmana van tenir una participació una mica més baixa, però les sortides del cap de setmana es van omplir dies abans de començar el festival.

Festival Senderisme Cerdanya ioga
Sessió de ioga en el marc del Festival Senderisme Cerdanya / @TurismeCerdanya

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en finalitzar, tots els participants han pogut gaudir d'un tast de productes locals de la Cerdanya. A més de les excursions de senderisme i marxa nòrdica, també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna i un concert de música tradicional dels Pirineus a Ger, que ha congregat un nombrós públic.

Festival Senderisme Cerdanya concert Ger
Concert de música tradicional dels Pirineus a Ger / @TurismeCerdanya

El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.