MÚSICA

Bolvir organitza els 2ns Vespres Musicals de Santa Cecília als Porxos de Cal Fanxico

Tindran lloc el 8 i 29 de desembre i 13 de gener, organitzat per l’Associació Puigcerdà Music i l’Ajuntament de Bolvir, amb la col·laboració del Gastro Bar Terra de Pics.
Magari música d'arrel
photo_camera Marc Garriga i Liv Hallum actuaran als segons Vespres Musicals de Santa Cecília de Bolvir / Magari

Els pròxims 8 i 29 de desembre i 13 de gener tindran lloc els segons Vespres Musicals de Santa Cecília de Bolvir, organitzats per l’Associació Puigcerdà Music i l’Ajuntament de Bolvir, i amb la col·laboració del Gastro Bar Terra de Pics.

Les instal·lacions del Porxos de Cal Fanxico acolliran els tres vespres musicals, una ocasió única per gaudir de dos concerts de música en viu en cada un d’ells. Els “Tasts musicals” aniran a càrrec de músics dels Pirineus i les seves propostes al voltant de la cançó catalana, de la música d’arrel tradicional catalana, i de la música popular nordamericana amb: l’Eric Marty el Català, el grup Magari (Ivan Garriga, violí i Liv Hallum, acordió diatònic) i l’Albert Martínez respectivament. Aquestes actuacions començaran a les 20h i s’acompanyaran d’una copa de cava i un tast ofert pel Gastro Bar Terra de Pics.

Magari música d'arrel 2
Marc Garriga i Liv Hallum actuaran als segons Vespres Musicals de Santa Cecília de Bolvir / Magari

L’experiència continuarà a les 21h amb els concerts a l’Auditori, en els que solistes arribats d’Itàlia ens faran gaudir amb les seves interpretacions i la seva excepcional personalitat. El músic i musicòleg Luca Chiantore, professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya, ens presentarà un concert-melòleg amb Beethoven, Mendelssohn, Granados i Musorgsky, en què, a través de les seves paraules i els seus sons ens portarà per un camí ple d’emocions. “Operació Tango” és el suggestiu programa que el bandoneonista i acordionista Mario Stefano Pietrodarchi i la soprano Nadezhda Nesterova ens interpretaran acompanyats d’un quintet de cordes. El duo de piano format per Pietro Giorgini i Sena Fini ens proposarà un “Viatge a 4 mans” per músiques nacionalistes europees com la noruega, l’eslava i la russa amb obres de Grieg, Dvorák o Rachmaninoff.

A la pàgina web www.puigcerdamusic.com es podrà trobar més informació sobre l’esdeveniment. Les entrades estaran a la venda a www.codetickets.com i a taquilla des d’una hora abans a 12€. Hi ha també disponible un abonament pels tres vespres musicals a 28€. L’entrada és gratuïta pels menors de 12 anys i pels residents a Bolvir reservant com a mínim 5 dies abans de cada vespre musical.