Joves de 4rt d’ESO de l’INS Pere Borrell dediquen 10 hores de voluntariat a projectes socials amb l’Àrea de Joventut

Els joves han treballat conjuntament amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà

image002
photo_camera Grup de joves de 4rt d’ESO de l’INS Pere Borrell que han organitzat el curs d’iniciació als Smartphones.

Els joves de 4rt d’ESO de l’INS Pere Borrell, participen durant aquest curs 2016/17  en un projecte amb el qual han de realitzar 10 hores de voluntariat en projectes socials , en aquest cas han treballat conjuntament amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà participant en diferents activitats i/o projectes amb un fi solidari o social.

Aquest any els joves han participat en l’organització de la campanya de la joguina solidària, la cursa benèfica “Sant Silvestre” i per últim han realitzat un curs d’iniciació als Smartphones per a persones jubilades. El curs va finalitzar el passat dimarts 28 de març amb una entrega de diplomes per part dels joves professors i la regidora de l’Àrea de Ciutadania, Benestar i Ocupació, Maria Carme Mas i Comas.

Totes i cadascuna de les activats o projectes realitzats per part dels joves han estat un èxit d’organització, gestió i participació i des de l’Àrea de Joventut destaquen la gran motivació i implicació dels joves per portar endavant els diferents projectes.